ELBURG - Evenals de afgelopen jaren organiseerde de Diaconie van de Hervormde Gemeente Elburg op de Dankdag voor arbeid en gewas een inzamelingsactie voor de Voedselbank. De Voedselbank krijgt steeds meer verzoeken voor hulp, dit is in de afgelopen periode met maar liefst 30% gestegen. Er mochten woensdag al vele kratten gevuld worden, maar ook komende zondag staan deze kratten nog in de kerk.

De Hervormde gemeente heeft als advies een onderverdeling gemaakt om zoveel mogelijk verspreiding te krijgen van alle producten en roept iedereen daarom op, om op basis van de eerste letter van de achternaam een onderverdeling te maken.

Ook kunt u een gift overmaken aan de Diaconie, die geheel ten goede zal komen aan de voedselbank. U kunt uw gift storten op NL24 RABO 0314 7125 34 tnv. Diaconie Hervormde Gemeente Elburg, onder vermelding van “inzamelingsactie voedselbank”

• A t/m H Wasverzachter, wasmiddel, Biotex, groene zeep, soda

• I t/m Q (kinder)Tandpasta, (kinder)Shampoo, handzeep, douchegel, deodorant

• R t/m Z Afwasmiddel, allesreiniger, vloeibaar schuurmiddel, toiletpapier

De gebouwen zijn 45 minuten voor aanvang van de Kerkdienst al open en de diensten beginnen zondag zowel in de Oosterkerk als de Grote Kerk om 09:30 en 18:30 uur.

Deel dit artikel