'T HARDE - Zaterdag 12 november speelt S.V. ’t Harde zijn tweede thuiswedstrijd achterelkaar en wel tegen EZC ’84 uit Epe. Een bekende tegenstander waar S.V. ’t Harde veel competitie-, oefen- en bekerwedstrijden tegen gespeeld heeft. Ook de trainer is een bekende, nl; Gert-Jan Piksen. Gert-Jan heeft vele jaren bij S.V. ’t Harde in het eerste elftal gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Staarman.

Bijna 40 jaar bestaat EZC’84 inmiddels en heeft al een mooie historie opgebouwd. Vooral eind jaren ’90 waren de Epenaren erg sterk en acteerden zij in de 2e klasse van de KNVB. Het merendeel bivakkeerde EZC ’84 in de 4e klasse. Afgelopen zaterdag wisten de Epenaren een mooie overwinning op de Veluwse Boys te behalen. Daarmee werd er afstand genomen van de onderste plekken. De Epenaren zullen er ook alles aan doen om op plek 6 te eindigen, om ook zo volgend jaar in de 4e klasse te spelen en niet af te dalen naar de nieuw te vormen 5e klasse.

S.V. ’t Harde staat nu op de 4e plaats en deelt dit met 2 andere ploegen. Ook voor de Hardenezen is het belangrijk om weer een overwinning te pakken. Afgelopen zaterdag werd er geflatteerd van Apeldoornse Boys verloren, maar de remise tegen Hulshorst van de week ervoor zal voor meer pijn zorgen. Maar na 5 verliespunten is het dus zaak om de volle buit tegen EZC ’84 te pakken. Geen makkelijke klus, gezien de laatste 2 thuiswedstrijden gespeeld tegen de Geel-blauwen, waarbij beide keren er een 3-3 uitslag op het scorebord stond na 90 minuten spelen.

Deel dit artikel