Liandrie en Robby

Liandrie en Robby

WEZEP - Zaterdag redende ponyleden van de Heuvelruiters mee tijdens de 1e dressuurselectie in Nunspeet. Er werden goede zaken gedaan. Vrijdagavond werd de selectie voor de L1 verreden. Robby van Bregt werd met Kasall van Equi Center 1e in de L1 DE met een score van 219 punten.

In de B dressuur categorie DE won Liandrie Peek met Greenfield Storm de 1e prijs. Haar proef werd beloond met 205,5 punten. Robby van Bregt reed in deze rubriek met Roosje. Ook hij haalde 205,5 punten, goed voor de 2e prijs. Bij een gelijk aantal punten wordt er dan gekeken naar een ontspannen, richtgerichte pony. Daar had Liandrie een iets hoger cijfer.

Joyce van Werven werd 5e met haar Spirit. Zij behaalde 201,5 punten.

In de M1 categorie DE startte Javaj van Bregt met Mississippi. Zijn proef was goed voor 210,5 punten en daarmee mocht hij de 1e prijs in ontvangst nemen in de M1/M2 CDE.

Yael Kooiker was de hekkensluiter van deze selectiedag. Zij werd met Elexa 2e in de Z1/Z2 DE met een percentage van 64,857%.

Maud Leeuwis zadelde zaterdag haar Pippin's Pride AT voor de Felix Cup in IJsselmuiden. Met een 1e en 2e prijs kwam zij weer naar huis.

Zaterdag sprong Femke van Triest een thuiswedstrijd. Bij het springen in Wezep bij de paarden reed zij in de 80cm een foutloos parcours met 72,5 stijlpunten, dit was goed voor een 2e prijs!

Deel dit artikel