OLDEBROEK - Op woensdag 23 november om 19.00 uur verzorgen Tactus Verslavingszorg en Goed Bezig Oldebroek een interactieve bijeenkomst bij voetbalclub OWIOS over roken, alcohol, drugs en gamen. Ouders en trainers van jeugdleden krijgen behalve informatie ook een korte quiz en stellingen voorgeschoteld. Deze interactieve voorlichtingsbijeenkomst is gratis en aanmelden is niet nodig.

Avondprogramma

Een deel van het programma bestaat uit een korte quiz en stellingen over drugs, alcohol, roken en gamen waarover gediscussieerd kan worden. Er zal ook hierbij aandacht zijn voor onder meer de rol van de ouder en het herkennen van gebruik.

Hoge opkomst en speciale gasten bij jeugdspelers

De avondbijeenkomst op woensdag 23 november is de derde in een reeks: op 9 november was het de beurt aan de jeugdleden en op 16 november aan de oudere jeugd/volwassen spelers om de quizvragen te maken en het parcours af te leggen. Speciale gasten én quizdeelnemers op 16 november waren PEC-spelers Bram van Polen en Thomas Beelen en ook Christian Mol van PEC Zwolle United was aanwezig.

Voor de twintig spelers met de hoogste scores was er een mooie beloning. Ook zij kregen een vrijkaart voor de wedstrijd PEC Zwolle/Helmond Sport. Henk Sneller, jeugdvoorzitter van OWIOS, is heel tevreden over de hoge opkomst en het verloop van de twee bijeenkomsten: “Ik hoop op evenveel inzet en enthousiasme van de ouders en trainers op deze derde avond.”

Contact

Voor eventuele vragen over deze avond mailt u naar jeugdzaken@owios.nl.

Deel dit artikel