OLDEBROEK - Maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en dinsdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Het programma neemt u ook weer mee terug in de ‘Tijd van Toen op Keizersveld’, wat een groot succes mag worden genoemd. Evert van ‘t IJssel kwam op het idee om terug te gaan naar de oude baan en hij bezocht in coronatijd heel veel oud motorcrossers, bestuursleden en nog veel meer mensen die in de tijd van Keizersveld betrokken waren bij dit bijzondere circuit. In dit programma van Sportief Zijn Zeker Weten zijn heel wat rijders de revue gepasseerd, maar in dit uur gaan we weer even terug met motorcrosser Martin Holstege uit Elburg die veel heeft e vertellen over het oude circuit.

Met Evert van ’t IJssel blikken wij vooruit op de wedstrijd van aanstaande zaterdag. De tweede wedstrijd in de Maxipromo Wintercompetitie bij de ATB Vereniging op ’t Loo. Verassende winnaars zorgen voor mooie wedstrijden en in deze uitzending hoort u de details.

Ook wordt gesproken over de diverse wedstrijden die er in de laatste week van het jaar zijn bij de ATB Vereniging Oldebroek. Tijdens het ATB Winterfestijn is er in de laatste twee weken van december sport, cultuur en muziek op het sportpark van de ATB Vereniging Oldebroek.

Deel dit artikel