'T LOO - Op dinsdag 22 november 2022 bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan Landal Greenparks in Oldebroek. Tijdens het bezoek werd het college geïnformeerd door general manager Henri Meringa.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal heeft ruim 110 parken in 9 landen, met in totaal 15.000 bungalows. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die Landal kenmerken. In de gemeente Oldebroek heeft Landal Greenparks in ’t Loo ook een park, Vakantiepark Landgoed ’t Loo. Het park bestaat uit 366 huisjes en is daarmee een van de grootste Landal-parken.

De meeste gasten komen uit Nederland, maar ook toeristen uit Duitsland, Belgie en Denemarken weten vakantiepark landgoed ’t Loo goed te vinden. General manager Henri Meringa is trots op het bezoek van het college van B&W: “Het was een mooie bijeenkomst waarbij we als Landal Landgoed ‘t Loo goed uiteen hebben kunnen zetten waar we staan. Daarnaast hebben we onze doelen voor de toekomst gedeeld met het college van B&W.”

Het college van B&W is blij met de aanwezigheid van Landal in de gemeente Oldebroek. “Vakantiepark Landgoed ’t Loo is een toeristische trekpleister in onze gemeente dat goed is voor de plaatselijke economie, daarnaast is het een belangrijke werkgever voor veel van onze inwoners”, aldus het college van B&W.

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden. Dit kan via Bram Horst, Accountmanager Ondernemers: ondernemers@oldebroek.nl

Deel dit artikel