- Als Christelijk Verbond Oldebroek (CVO) doen we ons uiterste best om voor onze burgers op te komen in de raadszaal van Oldebroek. Maar we vinden het ook belangrijk om ons als partij buiten het gemeentehuis te laten zien, en daar onze inwoners van de hele gemeente van dienst te zijn.

Daarom zijn Tom de Nooijer en Tienette van der Linde van het CVO op dinsdag 20 december naar de Voedselbank Elburg-Oldebroek gegaan. Nadat we een rondleiding kregen van voorzitter Henk de Groot, hebben we de voedselbank 48 bakken met zalm en makreel overhandigd, waarmee alle gezinnen binnen de gehele gemeente Oldebroek, die gebruik maken van de voedselbank, twee lekkere stukjes vis hebben met de kerst in aantocht. Diezelfde middag is het al bezorgd bij de betreffende gezinnen. Bij de bakjes hebben we nog een opbeurende kerstgroet gedaan door een bijgevoegd kaartje.

Als CVO hebben we veel bewondering voor de belangeloze inzet van al het werk van de voedselbank. Juist in deze tijd, waarin veel gezinnen het financieel moeilijk hebben, vervullen zij een onmisbare functie. Deze inzet wordt gedragen door tal van vrijwilligers, die we ook enkele bakjes met vis cadeau hebben gedaan. Naast het werk van de vrijwilligers, wordt de voedselbank ook financieel gesteund door ons als Oldebroekse (en Elburgse) samenleving. Daarin laten we de kracht van samenleven zien, en het omkijken naar elkaar.

CVO wil het belang daarvan met deze actie van harte onderschrijven!

Deel dit artikel