'T HARDE - HENOCH is een wandelgroep voor mannen. Iedere man is van harte welkom en mag meewandelen in de mooie omgeving van ’t Harde. Wandelen is gezond en ‘al wandelend’ is een gesprek voeren soms nét iets makkelijker dan wanneer je tegenover elkaar zit. Meer dan een jaar lang trok een groepje mannen uit de omgeving van Elburg elke maand met elkaar op. Zij leerden elkaar beter kennen en besloten andere mannen ook uit te nodigen om mee te wandelen. Er hebben inmiddels al een mooi aantal mannen meegewandeld en is er zelfs al een tweede groep gestart.

Tijdens de wandelingen worden uiteenlopende onderwerpen met elkaar gedeeld die te maken hebben met betekenisvol leven en waardevolle relaties. Er wordt gelachen en er worden goede gesprekken gevoerd. De initiatiefnemers zien dat er vriendschappen ontstaan en mannen elkaar vaker ontmoeten.

Matthé Vos zegt daarover: 'Iedere man heeft een goede vriend nodig die met hem meewandelt in het leven. Die naast hem staat in goede en slechte tijden. Bij onze wandelingen is Jezus ons voorbeeld en volgen wij Hem. We proberen net zoals Hij aandacht te bieden aan iedere man en er voor hem te zijn. Ons motto is: Niet alleen maar sámen!. Iedere man is van harte welkom ongeacht leeftijd of geloofsovertuiging.

Matthé vervolgt: ‘Ik vind het geweldig inspirerend om met mannen met totaal verschillend karakter op te trekken. Ik kan enorm genieten van de groepsdynamiek. We zien er naar uit jou bij de volgende wandeling te ontmoeten. Wij wandelen in rustig tempo en zorgen voor koffie/thee & koek tijdens de pauze. Voel je welkom om aan te sluiten'.

• Iedere laatste zaterdagochtend van de maand

• Verzamelen eind Burg. Ulco de Vriesweg (bosrand) ‘t Harde

• Vertrek 7.00 uur. Einde 9.30 uur.

• Iedere laatste dinsdagavond van de maand

• Verzamelen MFC Aperloo, Stadsweg 27 ’t Harde

• Vertrek 19.30 uur. Einde 21.30 uur

Volgende week wordt gewandeld op 27 en 31 december. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Matthé Vos via 06 -15051276 of e-mail m.voss@kpnplanet.nl

Ben je van plan te komen? Meld je dan aan bij Matthé.

Deel dit artikel