DOORNSPIJK - De interkerkelijke stichting Evangelisatie en Bijbelstudie Thornspic heet iedereen van harte welkom op de komende zes Bijbelstudies in de maanden januari, februari en maart in Doornspijk.

‘We hebben zeer leerzame avonden gehad met Dirk-Jan Jansen over Openbaring en met Bert van Twillert over de eindtijd volgens Mattheus 24. We vervolgen de Bijbelstudies in het nieuwe jaar met Wijnand Heidenrijk, Bert Boer uit Emmeloord en Oscar Lohuis,’aldus Saskia Land van de interkerkelijke stichting Evangelisatie en Bijbelstudie Thornspic.

Wijnand zal 16 januari spreken over Gods eeuwig plan met de gemeente en op 30 januari over Paulus’ gebed om een geest van openbaring om de Heere te kennen. Bert Boer spreekt op 13 en 27 februari over “Staande blijven in de Heer” vanuit 1Tess.2 en 3. Oscar Lohuis spreekt op 13 en 27 maart over Jeruzalem, de stad van de grote Koning.

De lezingen beginnen om 19.30 uur in ’t hart van Thornspic aan de Zuiderzeestraatweg in Doornspijk. Vanaf 19.15 u staat de koffie klaar en na afloop is er gelegenheid om na te praten.

Voor meer informatie zie www.sebt.nl , waar de lezingen ook zijn te beluisteren.

Deel dit artikel