WEZEP - Rick en Donna Koelewijn zijn onlangs verhuisd naar Krugersdorp in Zuid-Afrika om daar te dienen in een kerkelijke gemeente. ‘Wij geloven dat God het ook op ons hart gegeven heeft om ons gastenverblijf te gebruiken om mensen te bedienen met de liefde van God zodat ze weer tot rust kunnen komen en de focus weer op de juiste dingen kunnen krijgen. Om zo vanaf deze plek weer helder krijgen welke stappen ze verder kunnen ondernemen om weer effectief mee te draaien in de maatschappij,’ laat het echtpaar weten.

Met Rick zijn achtergrond als drugs- en alcoholverslaafde en zijn ervaring dat met Jezus alles mogelijk is om dit te overwinnen geloven ze dat ze zich vooral mogen richten op de deze doelgroep. Ze zeggen absoluut geen vervanging te zijn voor een kliniek, maar geloven dat dit voor veel mensen behulpzaam gaat zijn die dreigen zichzelf te verliezen.

Rick: ‘We bieden regelmaat, één op één quality time, Bijbelstudies, beweging en een mooie omgeving. We geloven dat op deze plek mensen de rust ervaren die alleen in God te vinden is. Als je hier wil komen ben je alleen met ons als gezin, dus je bent niet een van de zovele die hier aanwezig is. Hierdoor geloven we dat we ons kunnen aanpassen aan de gewenste hulp. We geloven in alles in de Leiding van de Heilige Geest en geloven dat je als veranderd persoon terug keert naar Nederland en je duidelijk gaat krijgen over hoe verder, we geloven dat het evangelie van Jezus Christus je de sleutels gaan aanreiken voor een leven vol hoop in overwinning’.

Het echtpaar biedt ook ruimte voor stellen, die zich willen terugtrekken om aan hun relatie te werken of mensen die voor een retraite een plek van rust zoeken.

Voor meer informatie zie de website: www.huisvanoverwinning.nl

Deel dit artikel