Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeannet van Elst
15 mei 2024 7:19


Première Landgoed Morren Run op 13 september 2024
Foto: Première Landgoed Morren Run op 13 september 2024

OOSTERWOLDE - In 2022 heeft de Stichting Run for Joyce besloten een punt te zetten achter het organiseren van een jaarlijks hardloopevenement. De laatste jaren vond dit evenement plaats in Oosterwolde met start en finish bij VSCO’61 op sportpark De Heughte.

Stichting Triple C Gambia en VSCO’61 hebben nu plannen dit loopevenement weer terug te brengen in Oosterwolde. Achter de schermen is de organisatie hard aan het werk het evenement in de steigers te zetten. Het is de bedoeling dat het evenement in de vooravond van vrijdag 13 september 2024 plaats gaat vinden.

De start en finish zijn bij VSCO’61 op veld 2 van sportpark De Heughte. Het parcours bedraagt 2.5 km. Net als voorheen bij Run for Joyce het geval was, zal de start en finish zich op het sportpark afspelen. Daarna gaat de loop via de bebouwde kom van Oosterwolde voor een groot deel over Landgoed Morren. Vandaar dat gekozen is voor de naam Landgoed Morren Run.

Het programma bestaat uit een prestatieloop van 2.5, 5 of 10 km. Voor de jeugd is er een afzonderlijk programma. De bedoeling is dat de jongeren een sponsorloop of lopathon lopen op het sportpark.

Berichtgeving en informatie is te vinden via de website van VSCO’61. Voor dit evenement zal op www.vsco.nl een afzonderlijke pagina worden ingericht. Ook de inschrijving loopt via deze website. De start van de inschrijving zal bekend gemaakt worden in een afzonderlijk (pers)bericht.

Voor de prestatielopen vindt er officiële tijdsregistratie plaats en zijn prijzen beschikbaar. Verder krijgt iedere deelnemer een herinnering mee naar huis, ook de jeugd.

Rondom het sportpark is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Als het lopen niets voor je is, maar je wel graag onderdeel wilt zijn van dit mooie evenement, dan kun je je aanmelden als vrijwilliger. Er zijn mensen nodig voor bijvoorbeeld: het opbouwen en afbreken van het parcours, verkeersregelaars, het na-inschrijven, het bijprogramma, de uitslagverwerking enzovoort. Hulp is dus meer dan welkom! Aanmelden kan via het e-mailadres: lmr@vsco.nl


Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek Elburg Agenda 

oosterwolde 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie