Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeanet Broijl
3 mei 2024 13:03


Reddingbootdag bij 200 jarig KNRM
Foto: Reddingbootdag bij 200 jarig KNRM

ELBURG - Zaterdag 25 mei 2024 is het zover: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij organiseert weer haar jaarlijkse Nationale Reddingbootdag. De deuren van de meeste reddingstations in Nederland gaan weer open voor publiek. Ook KNRM Reddingstation Elburg is van de partij.

Tijdens reddingbootdag mogen wij onze donateurs van de KNRM ontvangen als 'redders aan wal'. Donateurs zijn de drijvende kracht achter de KNRM. Speciaal voor onze donateurs is er de mogelijkheid voor het meevaren met onze snelle reddingboot 'Evert Floor'. Neem hiervoor uw donateurspas, jonge redderskaart en/of de toegestuurde uitnodiging mee.

Programma
Vanaf de wal/kant zullen de werking van reddingsvlotten en rooksignalen worden gedemonstreerd. Deze demonstraties worden gedurende de dag een aantal keren gehouden. Voor versterking van de inwendige mens is ook gedacht; ook dit jaar hebben we de traditionele gebakken vis. Zowel voor de kinderen, als ook voor volwassenen zijn er andere leuke activiteiten. Tevens kunnen KNRM-artikelen worden gekocht.  Reddingbootdag bij KNRM Reddingstation Elburg begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Ook dit jaar zullen diverse andere hulpdiensten aanwezig zijn. Waaronder de Brandweer, Ambulancedienst en Politie.

Maximaal aantal personen per afvaart
Door wet en regelgeving zijn wij gehouden aan een maximaal aantal personen per vaartocht. Dit kan eventueel resulteren in een langere wachtrij.

Route
U kunt KNRM Reddingstation Elburg vinden aan de J.P. Broekhovenstraat 45 (Industrieterrein Kruismaten).

Parkeren 
In de directe omgeving, op korte loopafstand, is voldoende parkeergelegenheid waar u veilig uw auto kan parkeren.

Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Elburg  Oldebroek Nieuws 

knrm reddingboot  open dag  elburg  oldebroek 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie