Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeannet van Elst
7 juni 2024 10:02


S.V. ‘t Harde treedt aan tegen V.V. Drienerlo
Foto: S.V. ‘t Harde treedt aan tegen  V.V. Drienerlo

't HARDE - S.V. ’t Harde treedt zaterdag 8 juni aan tegen V.V. Drienerlo uit Enschede voor de nacompetitie. Deze nacompetitie voor lijfsbehoud in, of promotie naar de 3e klasse is inmiddels in de 2e ronde beland en de Hardenezen moeten nu voor het eerst spelen omdat ze de 1e ronde vrijgeloot waren.

V.V. Drienerlo speelt niet voor lijfsbehoud, maar wil promotie afdwingen naar de 3e klasse, dit nadat zij op de 3e plek in de 4e klasse D zijn geëindigd. Achter kampioen Sportclub Teuge en nummer 2 Juliana ’32. V.V. Drienerlo heeft de periode overgenomen van Sportclub Teuge.

V.V. Drienerlo is een vereniging die inmiddels 60 jaar oud is. In 1964 opgericht door een groep studenten en gestart in de 3e klasse van de onderafdeling. De clubkleuren zijn ook groen-wit, alleen spelen de tukkers in een gestreepte shirt met zwarte broek.

Vanuit de onderafdeling is de club opgeklommen naar de KNVB afdeling oost en heeft veelal in de 3e en 4e klasse gebivakkeerd. 2 keer werd er een kampioenschap in de 3e klasse gevierd. Dit was in het seizoen 2010-2011 en 2012-2013. Het verblijf in de 2e klasse was telkens maar 1 seizoen.

Gezelligheid staat voorop bij V.V. Drienerlo, door de jaren heen is het altijd een studentenvereniging gebleven. Op de website zijn ook prachtige foto’s te vinden van de gezellige evenementen en tripjes die er gemaakt zijn. Dat gezelligheid voorop staat, neemt niet weg dat er ook gepresteerd wordt. Na de 3e plek in de competitie, werd er in de 1e ronde van de nacompetitie met een duidelijke 0-4 afgerekend met Blauw Wit ’66 in Holten. Hierdoor is Blauw Wit ’66 afgedaald naar de 4e klasse.

S.V. ’t Harde wil niet afdalen naar de 4e klasse en zal daarom de thuiswedstrijd tegen V.V. Drienerlo winnend af moeten sluiten. Dit zal geen makkelijke klus worden voor de Hardenezen. De wedstrijd begin om 14.30 uur en zal onder leiding staan van een arbitraal trio. Scheidsrechter van dienst is dhr. Groenhuijsen en hij zal geassisteerd worden door de heren Van de Burg en Reins.

Bij nacompetitiewedstrijden die uit enkele wedstrijden bestaan, moet er na afloop een winnaar zijn. Bij een gelijkspel wordt met 2 x 15 minuten verlengd. Is het na de verlenging nog steeds gelijk, dan volgt een strafschoppenserie. De strafschoppen worden om en om genomen.

De winnaar moet op 15 juni de finale spelen tegen de winnaar van Bergentheim – Eerbeekse Boys. Deze wedstrijd zal op een neutraal terrein gespeeld worden.

Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek  Elburg Nieuws 

't harde 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie