Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Eljakim Doorneweerd
9 juli 2024 12:33


VIDEO: Na 32 jaar stopt Evert van ’t IJssel ermee: ‘Er zijn veel mensen ontvallen die mij altijd bijblijven’
Foto: VIDEO: Na 32 jaar stopt Evert van ’t IJssel ermee: ‘Er zijn veel mensen ontvallen die mij altijd bijblijven’
Evert van 't IJssel bij zijn laatste uitzending. Foto: VRMG

OLDEBROEK – Hij stopt ermee. Presentator Evert van ’t IJssel is een van de trouwe presentatoren op maandagavond van Sportief Zijn Zeker Weten. Onlangs heeft hij de knoop doorgehakt dat hij wilde stoppen en was maandag zijn laatste uitzending. Met veel oude bekenden en een dankwoord van de burgemeester.

De mooiste herinnering die hij heeft is het helikopterverhaal bij de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC. Hij heeft de wedstrijd live verslagen op LocoFM en deed de luisteraar doen geloven dat hij in de helikopter zat op weg naar de wedstrijd. In werkelijkheid zat hij gewoon in de studio in Wezep, maar velen trapten er toch in.

Er zijn ook dieptepunten geweest: “Ik heb wel meegemaakt dat er zware ongevallen gebeurden bij crosswedstrijden en dit heeft diepe impact op mij gehad. Daarnaast zijn er ook mensen ons ontvallen die mij altijd bijgebleven zijn.”

Er waren ook een aantal oude bekenden aanwezig bij de uitzending. Ook burgemeester Tanja Haseloop-Amsing sprak haar diepe waardering uit voor Evert: “Ik mag u denk ik namens heel sportminnend Oldebroek bedanken voor uw bijzondere manier van verslag doen al die jaren.”

Bekijk hier de video:

Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek  Elburg Nieuws 

vrmg  evert van 't ijssel 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie