Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeannet van Elst
7 juli 2024 22:23


Plus van de Hoven Toernooi bij Wezep Tennis Padel trekt meer dan 200 deelnemers
Foto:  Plus van de Hoven Toernooi bij Wezep Tennis Padel trekt meer dan 200 deelnemers

WEZEP - Zondag 29 juni werd gestart met het Plus van de Hoven Plus Toernooi bij de Wezepse tennisclub. Begonnen werd met het onderdeel padel. Meer dan 200 deelnemers uit de wijde omgeving hadden zich ingeschreven voor diverse onderdelen. Onder mooie weersomstandigheden werden er goede wedstrijden gespeeld met zelfs een poule uit de top honderd lijst voor padel. Spannende wedstrijden volgden met veel super tiebreaks.

Het tennistoernooi ging woensdag van start op de zes banen van de club. Het was een overvol programma, onder leiding van Dienke Klunder, de toernooi commissie en de inzet van veel vrijwilligers. Ook langs de baan waren er diverse activiteiten zoals de gebruikelijk bbq en waren er iedere dag snacks verkrijgbaar en een heuse cocktailbar.

Zaterdags was er een extra activiteit ingepland met de uitreiking van de gemeentepenning van de Gemeente Oldebroek door burgemeester Tanja Haseloop aan super vrijwilliger Cor Post. De laatste wedstrijden waren op zaterdag tijdig afgelopen en kon Nederland-Turkije gevolgd worden op het grote scherm in het clubhuis.

Zondag, tijdens de finale, werden de prijzen verdeeld bij zowel het tennis als het padel. De hele week kon er ondanks de regen overdag toch ‘s avonds gespeeld worden. De allerlaatste wedstrijd op zondag, moest echter helaas in de regen uitgespeeld worden.

Het toernooi werd in het verleden tijdens Pinksteren georganiseerd, maar in verband met diverse competities werd uitgeweken naar begin juli. Van de Hoven Plus was, zoals al jaren, de hoofdsponsor van het toernooi, waar de club hem zeer erkentelijk voor is.


Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek Sport 

wezep 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie