Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Uitslagen Heuvelruiters
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Uitslagen Heuvelruiters
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: Uitslagen Heuvelruiters
Lead Image 4:
Lead image TXT 4: Uitslagen Heuvelruiters

WEZEP - Tijdens het ontzettend druk bezochte Bonfix concours wisten leden van de Heuvelruiters met hun paarden diverse prijzen in de wacht te slepen. Jeanne Meijer werd 2e in de M1/M2 met 193 punten. In dezelfde klasse kwam Rosan van de Goor aan de start met Lavendel. Zij werd 1e met 207,5 en 2e met 204 in de M1/M2. Rosan won ook ex aequo de overall prijs van de klasse M. Ook met Massaro werd Rosan van de Goor 2x 2e in de L2 met 198,5 en 203.

Pony's:

Dit weekend kwamen er diverse ponyruiters in de ring. Zowel in het springen als dressuur.

Zo reisde Quiana Altena naar Vollenhove met . En dat deed ze super! Ze nam de eerste prijs in het 1,10 over de klasses 1,00 en 1,10 mee naar huis!

Joyce van Wervenmet haar Spirit kwamen voor het eerst aan de start in de klasse B cat E te Epe.Ze liet een mooie nette proef zien. Dit werd beloond met 189,5 punt en dat was goed voor de 1e prijs.

Tijdens het Bonfix Concours op het eigen terrein van de Heuvelruiters waren de leden ook succesvol!

Jasmijn Oude Alink behaalde met Kayra de eerste plaats met 193,5 in het M1 dressuur cat c/d/e.

Maud Leeuwis legde haar dressuurzadel op Pippin's Pride A.T. Dit duo startte voor de eerste keer in de L1. En dat deden ze keurig. Maud werd 2e en 3e met 199,5 en 183,5 punten.

Ook Robby van Bregt debuteerde met Kasall van Equi Center in de L1. Ook deze twee deden hun uiterste best. Dit werd beloond met 203,5 en 203 punten. Robby werd hiermee ook nog de winnaar van de prachtige Bonfix deken als extra prijs.

Robby van Bregt zadelde ook Roosje voor de B dressuur. Ook hier mocht hij het podium betreden om de 2e prijs op te halen!

Uitslagen Heuvelruiters
Uitslagen Heuvelruiters
Uitslagen Heuvelruiters
Uitslagen Heuvelruiters

Deel dit artikel