- De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (voorheen: Mappa Mondo)” organiseert vanaf 1 oktober t/m 31 december samen met Vlaar Coöp Oldebroek weer een statiegeldactie.

“De klanten van Vlaar Coöp Oldebroek kunnen in de maanden oktober t/m december hun statiegeld doneren aan de Stichting. Hiervoor is een speciale donatieknop aanwezig op de flessenautomaat. We zijn blij dat Vlaar Coöp speciaal i.v.m. het 25-jarig jubileum van de Vrienden haar medewerking aan deze actie kan verlenen, omdat we de Vrienden een warm hart toedragen”. En het mooie is dat de Coöp de opbrengst zal verdubbelen”, vertelt de heer Vlaar.

“De opbrengst zal worden benut voor de gasten van Hotel IJsselvliedt en de zieke kinderen in Villa ExpertCare Wezep. Het bestuur van de Vrienden hoopt op een mooie opbrengst”, aldus penningmeester Frans Beijaard.

Als u donateur of vrijwilliger van de Vrienden wilt worden, kunt u contact opnemen met onze secretaris Mathieu Vanderlinden via e-mail: secr.vriendenvan@hotmail.nl.

Voor meer informatie: www.vriendenvanijsselvliedtenvillaexpertcarewezep.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel