Bevat Video: Video
Ankeiler: Een aantal weken geleden is Hendriette van Loo - Flier, een petitie gestart over Behoud het open landschap De Broeklanden. Inmiddels hebben 732 (dd.

- Een aantal weken geleden is Hendriette van Loo - Flier, een petitie gestart over Behoud het open landschap De Broeklanden. Inmiddels hebben 732 (dd. 26-03) mensen hun handtekening gezet. De petitie zal 20 april aanstaande overhandigd worden aan de gemeente. De initiatiefnemers willen het open landschap van de Broeklanden en het landelijke karakter van Laanzichtsweg behouden. Ze willen geen uitbreiding van bedrijventerrein de Broeklanden en geen bedrijventerrein aan een provinciale weg en geen toename van verkeersdrukte op de Zuiderzeestraatweg.

Gesprek met Hendriette Van Loo Flier over de petitie Behoud Open Landschap De Broeklanden

De petitie is te ondertekenen op https://debroeklanden.petities.nl Inmiddels is ook een e-mailadres aangemaakt broeklandenpetitie@kpnmail.nl voor vragen. Ook liggen op diverse plekken in Oldebroek petitielijsten die mensen met pen kunnen tekenen.

Als u achter de petitie staat en wel zoā€™n lijst wil of omdat u een goede plek heeft om deze lijst neer te leggen, mail dan naar broeklandenpetitie@kpnmail.nl

šŸ’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel