Bevat Video: Video
Ankeiler: Vrijdag 9 juni is het zover, het Freestyle Festival in Wezep! Een mooie mix van professionele dressuursport met een benefiet actie voor het goede doel.

- Vrijdag 9 juni is het zover, het Freestyle Festival in Wezep! Een mooie mix van professionele dressuursport met een benefiet actie voor het goede doel. Veel bekende amazones laten hun kunsten zien in de ring bij de Heuvelruiters. Er zijn prachtige prijzen te winnen maar het mooiste is dat de opbrengst dit jaar gaat naar Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer in Zwolle.

Gesprek met Robin Blok van de Heuvelruiters

In plaats van reguliere proeven, krijgen jury’s en publiek een Kür op muziek te zien.

Dit jaar zijn veel bekende namen in de ring te zien. Zo komt winnares van de vorige editie, Vai Bruntink, haar titel verdedigen. Maar ook de regio is goed vertegenwoordigd. Zo zien we bijvoorbeeld regionale talenten Femke Beljon, Kimberly Pap, Sophie van Norel en Ellemijn van Norel in de ring.

Een evenement voor iedereen

Het evenement begint om 16.30 uur. Iedereen is welkom om te komen kijken naar dressuur op topniveau met de kür op muziek. Dit onderdeel staat garant voor spektakel en emotie. De toegang is gratis. En u kunt ter plaatse genieten van diverse lekkernijen.

Kinderen zijn ook van harte welkom. Er is namelijk een gigantisch kinderspeelplein in de binnenhal. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Het adres is Heidehoeksweg 1, Wezep.

Het goede doel

Het Freestyle Festival staat 9 juni in het teken van het goede doel Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer in Zwolle. Deze stichting biedt lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten en mensen met psychische problemen de mogelijkheid om paard te rijden onder deskundige begeleiding. Dit gebeurt in een volledig aangepaste manege in Zwolle. De Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer in Zwolle spaart voor een nieuw paard en de inkomsten van deze wedstrijd gaan naar de stichting toe.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel