Ankeiler: Organisatie en deelnemers van de Westenholterun hebben zichzelf op vrijdag 30 juni jl overtroffen tijdens de Bas Autowas Westenholterun.

- Organisatie en deelnemers van de Westenholterun hebben zichzelf op vrijdag 30 juni jl overtroffen tijdens de Bas Autowas Westenholterun. Onder prachtige weersomstandigheden waren circa 500 mensen naar het sportpark van WVF gekomen voor de start van dit geweldige loopevent. De organisatie van de Warmlopers hadden alle voorbereidingen getroffen om een fantastische evenement neer te zetten. En volgens bezoekers en deelnemers was dit geslaagd met vlag en wimpel.

Als klap op de vuurpijl kon de organisatie afgelopen week bekend maken dat er maar liefst € 7.350,- is opgehaald voor het goede doel Stichting Nikai 4 Life. Een cheque om stil van te worden laat de stichting weten.

Stichting Nikai 4 Life wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose.

Meer weten:

info@nikai4life.nl

www.nikai4life.nl

https://nl-nl.facebook.com/StichtingNikai4Life/

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel