Lead image 1:
Lead image TXT 1: Sinterklaasintocht Hattemerbroek
Ankeiler: Zie ginds komt de stoomboot weer aan. Ja echt waar! Sinterklaas en zijn maffe Pieten komen zaterdag 25 november aan in Hattemerbroek.

- Zie ginds komt de stoomboot weer aan. Ja echt waar! Sinterklaas en zijn maffe Pieten komen zaterdag 25 november aan in Hattemerbroek. Het ontvangstcomité is al druk bezig met de voorbereidingen om het zo gezellig mogelijk te maken voor de Sint en zijn Pieten.

De route is bekend en is na te lezen op de Facebookpagina Oranjevereniging Hattemerbroek. Om 13.45 uur wordt iedereen langs de route verwacht en vervolgens gaat de stoet naar de Bouwakker om feest te vieren.

Wil je meedoen met de kleur- of knutselwedstrijd, haal dan de kleur- of knutselplaat op bij Klompenwinkel Nagelhout aan de Zuiderzeestraatweg 687 in Hattemerbroek. De winkel is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Lever de plaat in voor zaterdag en wei weet win jij wel een lunch samen met de Pieten. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het feest in de Bouwakker en via Locourant.

Sinterklaasintocht Hattemerbroek
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel