Ankeiler: Verlies, afscheid en rouw bespreekbaar maken, dát is waar J.Mischja van Marion meer aandacht voor wenst.

- Verlies, afscheid en rouw bespreekbaar maken, dát is waar J.Mischja van Marion meer aandacht voor wenst. Vanuit haar eigen ervaringen uit het verleden maar bovenal vanuit haar professie in het heden.

En om wat voor een soort rouw gaat het dan? Om werkelijk álle vormen van rouw. Rouw is heel divers en erg persoonlijk, aldus Mischja. Van het verlies van een dierbare aan het leven of aan de dood tot aan het verlies van gezondheid bij jezelf of een geliefde. Maar ook het verlies van huis en haard, werk en ja… zelfs het verlies van b.v. een huisdier. Alle vormen van verlies en afscheid nemen brengen rouw met zich mee.

Rouwcafé Gemeente Elburg biedt een veilige plek om anderen te ontmoeten die in stilte samen willen zijn, willen luisteren en/of willen praten over verlies, afscheid en rouw. Ongeacht leeftijd en geloofsovertuiging: Rouwcafé Gemeente Elburg is er voor iedereen die er behoefte aan heeft!

Op 19 december wordt er een ROuwcafé gehouden in WOC Jeanne d'Arc op 't Harde. Aanvang 19.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Deelname is gratis en voor een ieder die daar behoefte aan heeft; ongeacht leeftijd, geloofsovertuiging en wel/geen eigen directe ervaringen! Voel je gewoon en tegelijk ook bijzonder welkom! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met Mischja op, tel. 06 – 122 29 695 of neem een kijkje op de website www.liefdevollebegeleiding.nl waar de thema’s van de avonden in de agenda zijn opgenomen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel