Ankeiler: Aanstaand weekend is bij leven en welzijn het zendingsweekend van de Hervormde Gemeente Elburg.

- Aanstaand weekend is bij leven en welzijn het zendingsweekend van de Hervormde Gemeente Elburg. Op vrijdagavond start om 19:00 uur het weekend in de Oosterkerk met een presentatie door Jurjen ten Brinke over ‘Getuigen als levensstijl’. Om 20:15 uur volgt de gavenveiling. Zaterdag is er markt met verschillende activiteiten. Het eerste weekend wordt afgesloten met een concert in de Grote kerk. U bent allen van harte uitgenodigd.

Gavenveiling Tijdens de gavenveiling veilen twee veilingmeesters de bijna 100 aangemelde gaven. Voorbeelden zijn: een vlucht met een sportvliegtuig, 1 dag huur steiger of hoogwerker, appelcake op bestelling, rondleiding Grote Kerk of een weekend of Midweek 4-6 persoons grote tourcaravan op de Betteld. Alle aanwezigen krijgen de mogelijkheid een bod uit te brengen op de te veilen gaven.

Ontbijt Zaterdagochtend start de dag met een ontbijt bij de Oosterkerk.

Markt op zaterdag Rondom de Oosterkerk zullen op zaterdag verschillende kramen staan. De thuisfrontcommissies van de zendingswerkers presenteren zich. Daarnaast kunt u op de markt terecht voor etenswaren, bloemen, verzorgingsproducten, sieraden en cadeautjes. Bij verschillende kramen kunt u betalen met collectemunten, de pinautomaat of contant. Naast de markt kunt u ook meedoen aan een van de workshops. Bloemschikken, handletteren op een papieren zak, of maak een mooie stoffen slinger! De markt is geopend vanaf 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

Legowedstrijd voor kinderen Tijdens de markt en op de vrijdagavond kunnen de kinderen een legoverhaal na bouwen. Een jury jureert de gemaakte gebouwen.

Concert Het eerste weekend wordt afgesloten met een concert in de grote kerk. Het concert begint om 19:30 uur en de zaal is open om 19:00 uur. Tijdens dit concert kunt u genieten van het Witters mannenensemble o.l.v. Herman Witter. Medewerking wordt verleend door Jan-Willem Jonkman (orgel/vleugel), Ilse Overeem - van den End (sopraan), Joëlle Docter-Priem (sopraan), Sierk Krol (bariton), Janina Pater-Witter (marimba) en Maike Pater (marimba).

Fietssponsortocht Op zaterdag 18 juni volgt een fietssponsortocht. Meer informatie over deze fietssponsortocht volgt.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel