OLDEBROEK - Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 uur en dinsdagmiddag tussen 17.00 – 18.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending is de jonge motocrosser Dani Heitink uit Kamperveen te gast. Evert van ’t IJssel gaat met Dani in gesprek over zijn seizoen 2022 en over het avontuur dat Heitink in Finland heeft meegemaakt. Hij streed daar in de 85cc om de wereldtitel. Hoe heeft Dani dit beleeft? Ook is er aandacht voor de Adac wedstrijden, die inmiddels de revue zijn gepasseerd.

Mountainbiker Derk Jan van Putten van de ATB Vereniging Oldebroek heeft deelgenomen aan de MTB Appenninica race. Hij heeft vorige week 7 etappes over 440 km gemountainbiked en ruim 16000 hoogtemeter overwonnen met als resultaat een keurige top 10 klassering in de laatste etappe en een 12e plek overall bij de mannen.De Appenninica MTB Stage Race vindt jaarlijks plaats langs de Apennijnenkloof tussen Emilia Romaga en Toscane in Italië. De MTB Stage is een competitieve race die zowel prachtige trails als spectaculaire en unieke bergkamritten biedt. Deelnemers komen van alle continenten.Na een Nederlands Kampioenschap wederom een prachtige prestatie van deze mountainbiker van de ATB Vereniging Oldebroek.

Met Evert van ’t IJssel praat u bij over de motocross en hoe het gaat met de rijders uit onze regio. Ook wordt de Trendhout & Maxi Promo NK Mountainbiken voor jeugd besproken. Deze wielerhappening zal op zaterdag 24 september plaats vinden bij de ATB Vereniging Oldebroek.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

Deel dit artikel